WordPress website Enschede

Is Enschede lekker dichtbij? Dan kunnen we persoonlijk overleggen. Met koffie en cookies – als je daar toestemming voor geeft 😉 . Ik maak ook graag jouw WordPress website. Niet zomaar de site neerzetten-en-klaar: het moet gewoon goed zijn! Ik ben pas tevreden als je dat zelf ook bent.

Redelijke tarieven (voor jou EN voor mij) geven goede websites MET goede support, ook achteraf. En ook na een jaar. Of twee…

WordPress website in Enschede nodig? Extra voordeel voor jou!

Want als je in Enschede woont of werkt, kunnen we gemakkelijk bij elkaar gaan zitten. Het is niet echt noodzakelijk bij het maken van een website, maar soms biedt het net een beetje extra ten opzichte van mail en/of telefonisch contact.

De een vindt het prettig en de ander niet… zoals gezegd: het is niet noodzakelijk. Maar als we toch bij elkaar in de buurt zijn en je vindt het prettig, is het fijn om even bij elkaar te zitten en een en ander te bespreken vooraf, en uit te leggen achteraf. Zodat je website helemaal van jou is, en je de website kunt gebruiken zoals je wilt.

WordPress cursus in Enschede – haal meer uit je website

Wil je meer (zelf) met je website, of wil je (bijna) helemaal je website zelf maken? Dan kun je bij mij terecht voor verschillende cursussen en workshops. Een WordPress cursus in Enschede of omgeving om je website zelf te maken of uit te breiden. Maar ook met je SEO of MailChimp kan ik je verder helpen.