Grafisch ontwerp naar WordPress website

ontwerp psd en responsive wordpress van grafisch design

Van jouw grafisch ontwerp maak ik een professionele WordPress website. Inclusief de WordPress features waar je bij het maken van je ontwerp niet direct aan denkt.

Ieder z’n vak, samen professioneel!

Ontwerp of bestaande site, responsive en functioneel

  • Ben je een grafisch ontwerper?
    Wil je graag je website ontwerp (voor je klant) gerealiseerd hebben in WordPress?
  • Heb je al een mooie website, maar wil je deze omgezet hebben naar WordPress?

Van jouw website ontwerp kan ik een WordPress website maken. Dus als je wel webdesign wilt aanbieden aan je klanten, maar geen verstand hebt van een website bouwen: dat kan ik voor je doen! Een grafisch ontwerp naar WordPress omzetten is precies werk, waarbij niet alleen de desktop (computer) versie er goed uit moet zien, maar ook de mobiele versie van de website! Dit responsive design kun je zelf aanleveren, met aparte afbeeldingen of gewoon alleen de kleuren. Maar je kunt het ook bij de desktop versie houden, dan zorg ik er voor dat de mobiele site bij het ontwerp past.

Ik werk vanuit Enschede en werk voor ontwerpers uit de buurt (Enschede, Hengelo, Rijssen) maar ook voor ontwerpers die elders in Nederland werken (Rotterdam, Amsterdam). Met de huidige communicatie middelen is dat geen enkel probleem.

Voordelen:

  • Je hebt zelf geen technische kennis nodig en kunt doen waar je goed in bent: ontwerpen
  • Je werkt samen met iemand die gespecialiseerd is in WordPress en daardoor vaak snelle en slimme oplossingen weet
  • Door jarenlange ervaring krijg je ook nuttige tips voor functionaliteit van een site; hier profiteren ook jouw klanten weer van!
  • Ik zoek de snelste oplossing, waardoor het realiseren van de website betaalbaar blijft. Ook belangrijk, toch?!

>> Vraag vrijblijvend een offerte aan <<

van grafisch ontwerp naar WordPress website

Extra: tips voor functionaliteit

Omdat ik de nodige WordPress ervaring heb, biedt ik meer dan alleen de layout in WordPress. Want WordPress is meer dan een statische (html) site, er kan van alles aan toegevoegd worden. Hier profiteren jouw klanten dan weer van!

>> Vraag vrijblijvend een offerte aan <<


Betaalbaar – ook belangrijk

Voor het realiseren van een ontwerp, ga ik meestal uit van een bestaand “thema” (layout). Dat ga ik vervolgens aanpassen naar het ontwerp. Zo blijft het realiseren van je ontwerp betaalbaar.

Mocht je een heel bijzonder ontwerp hebben wat dwars tegen alle bestaande thema’s in gaat, dan kan ik ook een eigen thema voor je maken.

>> Vraag vrijblijvend een offerte aan <<


Slicing and Basing

Met Slicing and basing wordt bedoeld: het maken van je website naar jouw ontwerp.

Je maakt zelf het ontwerp van je website, in Photoshop of een ander grafisch computerprogramma, of desnoods op papier. Dat ga ik functioneel “in stukjes hakken”(slicing) om er de basis voor je website mee neer te zetten (basing).