Strippenkaart voor hulp bij WordPress

Als je een strippenkaart hebt voor hulp bij WordPress (website, webshop, online leeromgeving) dan kun je gemakkelijk even hulp inroepen als je ergens niet uitkomt of als je iets aangepast wilt hebben.

En omdat het ook voor mij gemakkelijk is (ik hoef niet elke keer een factuur te sturen en je betaalt vooraf) krijg je 20% korting op het uurtarief. Je krijgt dus 5 uur support voor de prijs van 4!

Hoe werkt de strippenkaart

Een strippenkaart is 10 x 1/2 uur = 5 uur hulp. Iets aan je website aanpassen, kost al gauw een half uur (kijken wat er aangepast moet, inloggen, aanpassen, controleren en mailen dat het aangepast is). Vandaar de 10 strippen van een half uur. Maar je hoeft niet bang te zijn dat je “tijd tekort komt” – als ik een kwartiertje voor je aan het werk ben, is het gewoon een halve strip.

Als je aangeeft dat je graag gebruik wilt maken van een strippenkaart, dan stuur ik je de factuur. Als je dan hulp wilt of iets aangepast aan je website, laat je me dat weten (mail, app of telefoon) en dan ga ik het voor/met je doen.

Af en toe laat ik je weten hoe het er voor staat met je strippenkaart. En als deze vol is, laat ik het ook weten. Als je wilt, kun je dan een nieuwe strippenkaart aanschaffen.

Wat kost een strippenkaart

Een strippenkaart staat voor 10 keer 1/2 uur hulp (= 5 uur) bij WordPress.
Een strippenkaart kost 299 euro (ex. btw).