Help! Ik loop vast met mijn website

Een WordPress website (of webshop of online cursus/leeromgeving) kan best ingewikkeld zijn. Soms in de basis, dat je je website niet krijgt zoals je het wilt. Vaak als je iets meer wilt dan recht-toe-recht-aan je teksten publiceren. Of dat je website niet verschijnt in Google.

WordPress is niet zo simpel als sommigen zeggen. Het is eenvoudiger dan programmeren, dat wel. Maar om alles te krijgen zoals je het wilt? Dan zeggen ze dat het eenvoudig is… maar… ben je dan zo dom? Frustratie!!!

Kort gezegd: je bent lang niet de enige!

Kom je niet verder?

Dan kun je je laptop uit het raam gooien (bij wijze van spreken), door blijven prutsen of hulp inschakelen. Meestal schiet hulp van familie, buren of vrienden niet zo op (geen verstand van en geen tijd voor). Dan kom je uit bij professionele hulp.

Vaak geven webbouwers en bedrijven alleen hulp bij websites die ze zelf gemaakt hebben. Ze bouwen liever nieuwe websites (voor veel geld). Dus ik begrijp dat je kan aarzelen om hulp in de schakelen.

hulp bij wordpress

Bij mij ben je wel welkom! Ik houd ervan om puzzeltjes op te lossen en om je verder te helpen.
Nee, het is natuurlijk niet gratis… maar dat zijn de pedicure, fietsenmaker, kapper, schoonheidssalon, etc. ook niet..

“Salon WordPress”

Of je het nu leuk vindt om zelf je website te maken of dat je budget niet zo groot is om het te laten doen, dat maakt niet uit. We overleggen wat je zelf wilt/kan doen, en wat ik doe. En wat er kan – en wat niet (binnen budget).

Zo krijgt je website een goede behandeling en kun je weer verder.

Je kunt iets kleins laten doen (uurtarief) en als je meer wilt laten doen of uitleggen is een strippenkaart voordeliger (5 uur voor de prijs van 4).

Tarieven

Mijn uurtarief is 75 euro per uur (excl. btw).

Een strippenkaart staat voor 10 keer 1/2 uur hulp (= 5 uur) bij WordPress.
Een strippenkaart kost 299 euro (ex. btw).