Hulp bij je website

Doe je het onderhoud en beheer van je website helemaal zelf, heb je een beetje hulp nodig of wil je juist zo min mogelijk zelf doen? Met een WordPress website heb je vele mogelijkheden! Ik kan je daarbij ondersteunen, waarbij ik alles voor je kan verzorgen, alleen het onderhoud (backups en updates) voor je doe, en/of je alleen help als je het nodig hebt en mijn hulp inroept. Net waar je behoefte aan hebt!

Alles laten doen?
Dat bestaat uit 2 delen: de backups en updates (met een onderhoudscontract) en het bijhouden van teksten, commentaar, afbeeldingen etc. (met een strippenkaart).

Backups en updates
WordPress is software, net als Windows en andere computerprogramma’s… en dus ook het doelwit van hackers. Er komen regelmatig updates uit : de “vervelende” beveiligings-updates die noodzakelijk zijn voor de veiligheid van de site, en de “leuke” kant van updates die nieuwe mogelijkheden en gemakkelijkere omgang met je website biedt. Je moet dus zorgen voor een goede backup (voor het geval dat) en het bijhouden van de updates. Of dat laten doen door een onderhoudscontract af te sluiten. Wel zo makkelijk!

Hulp als je het nodig hebt
Je kunt altijd mijn hulp inroepen, maar als je regelmatig hulp nodig hebt, is het voordeliger om gebruik te maken van een strippenkaart.