Over Bizzka

Weet je – ik vind het ontzettend leuk om websites te maken! En dat is maar goed ook 😉 want ik maak er nogal wat…

WordPress websites voor (Z)ZP-ers, kleinere (MKB) bedrijven, verenigingen, stichtingen… bedrijven waarmee de lijnen kort zijn en er snel beslissingen genomen kunnen worden. Dat communiceert prettig!

Dat vind niet alleen ik, maar ook mijn klanten. Zoals Karen Drost zegt:

“Marjet heeft voor mij een paar websites (om)gebouwd en dat is me uitstekend bevallen. Ze weet heel goed hoe e.e.a. werkt, ze werkt snel, en communiceert goed en prettig. Daar kunnen heel veel mensen nog een voorbeeld aan nemen!”

Net zo leuk als het maken van een goede “kleine” website, vind ik het realiseren van een grafisch ontwerp als WordPress website (of webshop).

Een beetje geschiedenis

Ik ben met Bizzka begonnen in 2011. Bizzka is al eerder begonnen als product van Kafkar. De bizz stond daarin voor business, de ka komt van Kafkar. Het was niet alleen websites, maar ook andere digitale producten zoals Office templates, spreadsheets en databases.

In november 2011 ben ik voor mijzelf begonnen met de focus op WordPress websites. Kafkar is zich toen weer gaan richten op de core business: technische maatwerk software (en hieronder vallen ook apps).

Ik help zelfstandige ondernemers met het ontwikkelen en inrichten van hun website door persoonlijke begeleiding te geven bij wat ze zelf kunnen en uit handen te nemen wat ze niet zelf kunnen. Hierdoor krijgen zij een duidelijke website met eigen karakter, waardoor de bezoekers van hun website een goed beeld krijgen en klanten kunnen worden.

Werkwijze
Missie
Waarom WordPress
Kosten naar draagkracht
Mijn achtergrond