Website pakketten

Er zijn verschillende standaard website pakketten. Deze combinaties komen het meeste voor. Overleggen kan altijd!

Heb je al een website?

Heb je een website, maar moet er iets bij in en kun of wil je dat niet zelf doen? Dan kan ik dat doen volgens uurtarief, maar je kunt ook gebruik maken van een strippenkaart.
Heb je liever dat je website geupdate wordt ipv dat je het zelf doet? Dan kun je gebruik maken van een onderhoudscontract.

Wil je een nieuwe website?

Je website wordt gemaakt in WordPress. Dat is een CMS (Content Management Systeem) zodat je later zelf je website kunt aanpassen. Ook kun je, tegelijk met het maken van je website, zelf al pagina’s toevoegen. Als je veel pagina’s hebt, kun je zo kosten besparen.

Een WordPress website heeft wel onderhoud nodig: je moet regelmatig (liefst elke maand) je website updaten. Dat kun je zelf doen, maar je kunt het ook laten doen. Het is wel belangrijk dat het gebeurt. Daarmee houd je je website veilig.
Heb je een kleine website waar (bijna) nooit iets aan verandert? Dan kun je je afvragen of WordPress het meest geschikte systeem is voor je website. Misschien is een HTML website dan gemakkelijker.

Een paar standaard WordPress website pakketten

Misschien kijk je hier omdat je graag wilt weten wat een website kost. Nu is dat moeilijk te zeggen, want wat is “een website”? Daarom hier een paar vaak voorkomende mogelijkheden, zodat je een beetje een idee hebt. Meer weten? Vraag het gerust of bel/whatsapp even 06-14259872.

Vergelijk de tarieven en mogelijkheden.

 Mobiel? Klik hier voor whatsapp!

“Website Professioneel”

Een goede WordPress website, inclusief automatische backups, beveiliging en aandacht voor de snelheid van je website (caching en afbeeldingen verkleinen).

Tot ongeveer 15 pagina’s (meer pagina’s kun je zelf toevoegen of dat extra laten doen)
Je logo in de site – Aangepast aan huisstijl – Standaard of template layout
Contactformulieren – Plattegrond (google maps) – Social media link/volg buttons
Mogelijkheid voor een blogpagina
Zoekmachine (SEO) module

1500 euro (excl. btw) meer informatie

“Website Extra”

Hetzelfde als een “Website Professioneel”, maar nét dat beetje EXTRA: een half jaar updates en support en basis in-site SEO (zoekmachine optimalisatie),

1750 euro (excl. btw) meer informatie

Totaalpakket

Je hele website centraal gecoördineerd. Indien gewenst inclusief huisstijl ontwerp, logo, website ontwerp en webteksten.

vanaf 3000 euro (excl. btw) meer informatie

Wel een website maar zelf vullen?

Met een website framework kun je zelf aan de slag: je krijgt een website zonder inhoud. Meer informatie

Budget website pakketten

Een kleiner budget of gewoon niet zo veel nodig? Denk dan eens over een budget website. Wat kleinere website pakketten, maar natuurlijk ook gemaakt in WordPress!

“Mini website”

Een kleine website – maar wel aangepast aan je huisstijl!
Verder bestaat de mini-website uit maximaal 5 pagina’s, maar je kunt altijd zelf meer pagina’s toevoegen.
Ook is er de mogelijkheid om te bloggen.

meer informatie

“Basis website”

De naam zegt het al, gewoon een goede basis website. Ook handig als je je website pas later wilt uitbreiden (dat is het voordeel van WordPress) of een goede basis als je zelf met je website bezig wilt.

meer informatie

“Basis Plus”

Net een beetje meer dan een basis website: met social share buttons, automatische backup en het beveiligingspakket. Toch een fijn idee!

meer informatie

er zijn verschillende website pakketten - welke past bij jou?