Portfolio Webshops

De Voetspecialist

De Voetspecialist

Website: voet-specialist.nl De voetspecialist ging een paar (barefoot) schoenen verkopen en wilde dat ook graag via de site kunnen. Maar het is inmiddels een complete webshop geworden. En… de kleuren van het logo moesten gebruikt worden.

KimsGems

KimsGems

KimsGems geeft energetische behandelingen en heeft een webshop waar je edelstenen kunt kopen. Webshop: kimsgems.nl Logo: Aikanira

Bestelsite Vishandel Keizer

Bestelsite Vishandel Keizer

Webshop/bestelsite: bestellen.vishandelkeizer.nl Vishandel Keizer wilde graag een webshop/bestelsite, zodat hun klanten (veel bedrijven in de buurt) gemakkelijk hun bestelling kunnen doorgeven en afrekenen.

Buitenlab

Buitenlab

Website: buitenlab.nl Lia van Loo is natuurcoach en schreef het handboek natuurlijk leiderschap. Met haar bedrijf Het Buitenlab geeft ze trainingen en coaching (natuurlijk) leiderschap aan teams en individuen.

Galerie8

Galerie8

Webshop: galerie8.nl Galerie8 is een nieuwe kunstgalerie in Hattem. Veel beschikbare werken zijn ook online via de webshop te koop. Maar de webshop fungeet natuurlijk ook als online catalogus voor de galerie. De collectie zal komende tijd uitgebreid worden. De werken…

Bert Kuipers Kunsthandel

Bert Kuipers Kunsthandel

website: bertkuiperskunsthandel.nl De website van Bert Kuipers Kunsthandel, galerie in Twente, maakt gebruik van een webshop als online catalogus om alle kunstwerken overzichtelijk in te delen.

Holland Ovens

Holland Ovens

Website / webshop: hollandovens.nl Diverse keramiekovens en rookovens en…. andere ovens en verwarming, direct te bestellen in de webshop of toch liever een offerte en/of maatwerk? Holland Ovens is in ieder geval thuis in ovens!

Finezze

Finezze

Restyle van de webshop van Finezze Lingerie. De webshop duidelijk in beeld, met een overzichtelijk menu. Webshop: finezze.nl

Finezze

Finezze

Ontwerp: Webstudio Brigitte Website: finezze.nl