Waarom moet een ZZP-er, ondernemer of freelancer een website hebben? Daar kan ik kort over zijn: het hoeft niet. Zeker als je veel werk hebt en te weinig tijd, kan ik me voorstellen dat je niet op een website zit te wachten.

Maar: een deel van je potentiële klanten kijkt online. En zoekt online.
Bijvoorbeeld: als ik een dienst of product zoek, dan kijk ik eerst online. Dan kom ik bij de bedrijven met een website met informatie. Ik vergelijk de informatie en kijk wat ik nodig heb. De bedrijven zonder website komen pas weer in beeld als de andere bedrijven niet leveren wat ik zoek.

Met een website laat je zien wie je bent!

Door een website krijg je de mogelijkheid om nieuwe klanten te werven:

  • Je kunt uitleggen wat je doet en voor wie.
  • Sommige mensen sturen liever een mailtje dan dat ze bellen. Dat kan via de website.
  • Je kunt meer laten zien van wat je doet, eventueel met referenties van klanten. Ook kun je wat van jezelf laten zien. Zo krijg je een streepje voor op een “onbekende”.
  • Je biedt meer service aan je klanten als je op je website extra informatie geeft. Zo kan een logopediste een paar ademhalingsoefeningen uitleggen.
  • Je kunt potentiële klanten laten inschrijven voor een nieuwsbrief. Zo kun je regelmatig wat van je laten horen, waarmee je weer onder de aandacht komt.
  • Je bedrijf geeft zo 24 uur per dag informatie en je (potentiële) klant kan per direct contact opnemen via het contactformulier.

Het hebben van een eigen website heeft dus zeker voordelen!

Website laten maken?

Wil je een website laten maken? Neem dan gerust even contact op als je vragen hebt! Of ben je meer geïnteresseerd in de tarieven? 😉 Zeker, dat is ook belangrijk!
Ben je zelf met een website bezig en heb je een beetje hulp nodig? Ook dat kan!

 Mobiel? Stel direct je vraag via whatsapp!

Met een CMS (content management systeem) is een website prima zelf te onderhouden. Ik maak gebruik van WordPress, omdat dit een gebruiksvriendelijk systeem is. Je kunt er goed mee overweg om je website te onderhouden, of – als je een beetje handig bent – zelf je website maken.

Mocht je hulp nodig hebben bij het onderhoud of wil je meer met je website doen? Dan is een cursus of workshop een goed idee. Met mijn praktijkgerichte cursussen/workshops WordPress kom je verder!

als zelfstandig professional wil je graag zelf iets aan je zzp website kunnen doen
Voor een zzp-er is een website belangrijk… en het is handig om er zelf wat aan te kunnen doen!

Wil je ook niet-zo-regelmatig nuttige tips voor je website, WordPress en marketing? Schrijf je hier in: