Werkwijze

Wanneer je bij mij aangeeft dat je een website wilt, stel ik eerst een offerte op. Om deze offerte te kunnen maken, wil ik natuurlijk weten wat je wilt. Als de grote lijnen duidelijk zijn, stel ik de offerte op. Als je op de offerte in gaat, gaan we verder. Meer weten? Hier vind je de werkwijze stap voor stap.

Je kunt kiezen voor een van de standaard pakketten, maar ook kiezen voor een offerte op maat. Bijvoorbeeld als je een wel een mini pakket wilt, maar dan met een thema/template naar keuze. Of je hebt meer pagina’s dan in een pakket zitten, en wilt die er graag in laten zetten. Of je wilt meer mogelijkheden in je website, zoals een gastenboek of evenementenkalender… Kijk ook eens bij de extra mogelijkheden.

Nu de grote lijnen duidelijk zijn, gaan we verder. Hoe groot je eigen aandeel is, kun je zelf bepalen. De een wil een website zonder daar zelf druk mee te zijn, de ander wil zo veel mogelijk zelf doen. Geen probleem!

Ik maak eerst een voorstel (of twee), zo heb je een concreet beeld. Dit gaan we vervolgens op maat maken.

Offerte aanvragen

In principe stuur ik de factuur pas als de website af is. Maar omdat de ervaring (helaas) heeft geleerd dat dat soms lang kan duren (niet vanuit mij, maar omdat een klant bijvoorbeeld nog geen teksten heeft) heb ik toch een paar regels moeten opstellen:

  • de factuur krijg je in principe als de site/shop/opdracht af is en online;
  • is dat na 3 maanden nog niet het geval, dan wordt toch de factuur verstuurd. Evt. nog te maken kosten worden dan apart in rekening gebracht.
  • een maand later (dus na 4 maanden) nog niet afgerond, dan worden onderhouds- en administratiekosten in rekening gebracht van 35 euro per maand (ex. btw.)

Eea misschien iets minder “hard” dan het hier staat… als we druk met de site aan het werk zijn, is er natuurlijk niets aan de hand!