Ontwerpstudio Brigitte

Helaas is Webstudio Brigitte / Ontwerpstudio Brigitte gestopt. Deze websites zijn voor/met Webstudio Brigitte gemaakt:

Seedyk

Seedyk

Ontwerp: Webstudio Brigitte Website: seedyk.com

Bloomstyle

Bloomstyle

Ontwerp: Webstudio Brigitte Website: bloomstyle.nl

Finezze

Finezze

Ontwerp: Webstudio Brigitte Website: finezze.nl

Puur relaxen

Puur relaxen

Ontwerp: Webstudio Brigitte Website: puur-relaxen.nl  

MIXXL

MIXXL

Ontwerp: Webstudio Brigitte

De Speelgoedboetiek

De Speelgoedboetiek

Ontwerp: Webstudio Brigitte Website: despeelgoedboetiek.nl   Webshop voor de speelgoedboetiek, een winkel met kwaliteits tweedehands speelgoed.

Mondhygienist Miriam

Mondhygienist Miriam

Ontwerp: Webstudio Brigitte Website: mondhygienistmiriam.nl Een bijzondere website, die horizontaal door de pagina’s scrollt.

Profijtisolatie

Profijtisolatie

Ontwerp: Webstudio Brigitte Website: profijtisolatie.nl Ook bij deze site een afwijkende home pagina; direct zichtbaar een grote foto/slider en meer naar beneden directe links naar folder downloads en een gallery.

Anita Haarmode

Anita Haarmode

Ontwerp: Webstudio Brigitte Website: anitahaarmode.nl Op de home pagina worden berichten als een tijdlijn neergezet.

Hooggevoelig Heel Gewoon

Hooggevoelig Heel Gewoon

Webshop: hooggevoeligheelgewoon.nl/winkel Werkend maken (en instellen) van de webshop voor hooggevoelig heel gewoon. Ook instellen van de btw en facturen. Voor de webshop wordt gebruik gemaakt van Woocommerce.  

Lux. kaarsen

Lux. kaarsen

Ontwerp: Webstudio Brigitte Website: luxkaarsen.nl Een website met slideshow, verschillende sidebar per pagina, gallery en offerteformulier.   

Home in Stijl

Home in Stijl

Ontwerp: Webstudio Brigitte Website: homeinstijl.nl Een website in stijl, waarbij de laatste berichten en trends op de voorpagina te zien zijn.

Freek Brinks tandtechniek

Freek Brinks tandtechniek

Ontwerp: Webstudio Brigitte. Website: freekbrinkstandtechniek.nl Op de home pagina wordt een slider gebruikt. Ook is de indeling van de home pagina anders dan van de rest van de site. Een pagina is rustig en overzichtelijk, zodat patiënten en tandartsen de informatie…

Sugar Art

Sugar Art

Ontwerp: Webstudio Brigitte. Website: offline Binnen deze website wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheden van uitbreidingen in WordPress: een foto galerij, automatisch de nieuwste foto’s op een pagina, een slideshow, een agenda voor de workshops met…

Skinns

Skinns

Ontwerp: Webstudio Brigitte. Bekijk de site van Skinss.

Fysiotherapie Markelo

Fysiotherapie Markelo

Fysiotherapie Markelo, een website volgens ontwerp naar thema. In samenwerking met Webstudio Brigitte.

Rust en Regelmaat

Rust en Regelmaat

Rust en Regelmaat, ontwerp van Webstudio Brigitte. De inhoud (teksten en afbeeldingen) wordt door Rust en Regelmaat zelf verzorgd.

Arianne Bronsvoort

Arianne Bronsvoort coaching, ontwerp van Webstudio Brigitte. De inhoud (teksten en afbeeldingen) wordt door Arianne Bronsvoort zelf verzorgd.

KDV De Vossebelt

KDV De Vossebelt

De website voor Kinderdagverblijf de Vossebelt is ontworpen door Webstudio Brigitte.Voor het menu kan gemakkelijk een andere serie foto’s gekozen worden, bijvoorbeeld afhankelijk van het seizoen. De afbeelding aan de linkerkant is door de gebruikers per pagina in te…