Marjon Hoen bedrijfsreclame

Website: www.marjonhoen.nl

Ik ben Marjon Hoen en ik ben grafisch vormgever en fotograaf. Reclame is een vorm van communicatie waarbij passie, emoties en creativiteit een grote rol spelen. Iedere ondernemer heeft zijn eigen verhaal en elk product of dienstverlening is uniek. Die verschillen, de interactie tussen mensen en het creatieve aspect maakt het reclamevak voor mij zo mooi! Al meer dan 25 jaar bedenk en realiseer ik creatieve oplossingen voor reclamevraagstukken. Van drukwerk tot aan internet. Vanaf het eerste creatieve proces tot aan de verdere uitwerking en de uiteindelijke realisatie.

Opvallend design is geen kinderspel

Daarnaast fotografeer ik met passie. Soms zijn woorden onvoldoende pakkend en zeggen net niet dat wat een bedrijf wil overbrengen. Foto’s kunnen dan meer spreken en uitdrukken waar een bedrijf voor staat. Ik vind het uitdagend het juiste gevoel en wensen van de klant in beeld te brengen en deze te verwerken in een bijpassende creatieve vormgeving.

Beelden zeggen vaak meer dan woorden

Ondernemers die op zoek zijn naar de juiste communicatiemiddelen help ik graag. Het is leuk deze daarna door te ontwikkelen, vorm te geven en te realiseren! De uitstraling, de wensen en doelgroep van de ondernemer staan daarbij altijd centraal. De persoonlijke werkwijze en prijsstelling is net als de uitvoering maatwerk.

Door nauwe samenwerking met andere professionele partners zoals bijvoorbeeld Marjet van Breederoode kan ik mijn klanten een goede service bieden.

Spinnenwebteksten

Spinnenwebteksten

Ontwerp: Marjon Hoen bedrijfsreclame Website: spinnenwebteksten.nl