Missie

Ik help jou als zelfstandige ondernemer met het ontwikkelen en inrichten van je website door persoonlijke begeleiding te geven bij wat je zelf kan en uit handen te nemen wat je niet zelf kan (of wil).

Ik vind het leuk als iedereen een mooie en ook duidelijke website heeft. Daar wil ik graag bij helpen! Want een website maken lijkt eenvoudig, maar als je het goed wilt doen komt er een heleboel bij kijken.

– Ontwerp / Design: natuurlijk moet de website er goed uitzien. Passend bij jou, passend bij je branche, maar: ook passend bij je bezoekers, je doelgroep moet zich aangesproken voelen.

– Techniek: alles moet werken, en niet alleen dat. De website moet ook niet te langzaam zijn. En in je CMS (content management systeem) moet je alles kunnen aanpassen. Dus ook je menu, en pagina’s toevoegen. En afbeeldingen kunnen wijzigen.

– SEO zoekmachine optimalisatie: daar heeft iedereen het tegenwoordig over. Er zijn regels, er zijn trucs, er zijn feiten en fabels. Wat kun je geloven, en wat moet je doen? Want je wilt wel dat je website gevonden wordt.

– Conversie en usability: de volgende stap. Heel belangrijk, (nog) vaak vergeten. Want het is wel de bedoeling dat de bezoekers die op je website komen daar ook wat doen. Iets bestellen, contact opnemen, rondkijken. En niet direct weer weggaan.
De usability gaat over het gebruiksgemak van je website. Een logische indeling, een leesbaar lettertype. Goede links op de goede plaatsen. Uitnodigen om door te klikken, gemakkelijk om contact op te nemen.
De conversie is het percentage bezoekers dat daadwerkelijk doet wat jij wilt bereiken met je website. Het doel stel je zelf: lezen, contact opnemen of een bestelling plaatsen.