Workshops WordPress

Wanneer je wilt, zelf de inhoud van je website aanpassen. De reclame toevoegen of verwijderen. En je klanten niet nog in februari een prettige kerst wensen… Een mooie foto van je nieuwe product toevoegen. En een enthousiast verhaal van je klant.

hoera ik kan het

Zelf je website beheren betekent zelf je site kunnen aanpassen. Onafhankelijk van een website beheerder. Geen wachttijden, geen kosten.

Als je het moeilijk vindt om met WordPress te werken, of als je meer wilt dan alleen teksten en afbeeldingen toevoegen of veranderen, dan kan ik je misschien helpen met een cursus of workshop WordPress. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Bekijk de agenda voor het overzicht van geplande cursussen en workshops. Of neem even contact op om een datum af te spreken.

Workshops WordPress en Web(site)

Er zijn diverse workshops mogelijk. Een workshop duurt over het algemeen 1 1/2 tot 2 uur.
Een workshop wordt gegeven in Enschede of ergens anders in overleg. De groepen zijn klein (1-4 deelnemers) zodat ook je eigen vragen goed aan bod kunnen komen.
De kosten voor een workshop zijn 75 euro (ex btw). Zie je meerdere interessante workshops (ook te combineren met de workshops online marketing)? Dan is er een interessante aanbieding: volg er vijf voor 300 euro (ex btw). Dat is één workshop gratis!

Dit zijn de onderwerpen:

WordPress voor ontwerpers

Wat is er van belang in een website naast een mooi design. Wat kan er allemaal binnen WordPress? En hoe integreer je dat in je ontwerp? Contactformulier, workshop kalender, social media buttons… allemaal zaken waar ook jouw klanten belang bij hebben!
Meer informatie

Je website gebruiken.

De basis van WordPress: teksten aanpassen, afbeeldingen toevoegen, pagina’s toevoegen, en het gebruik van een blog met categorieen en tags. (wil je niet bloggen? Noem het nieuws, tips, verslagen, of wat je maar wilt. Maar het is belangrijk dat er regelmatig nieuwe inhoud aan je site toegevoegd wordt, en “bloggen” is daar een uitstekend middel voor!)
Meer informatie

Meer mogelijkheden voor je website.

3d man thinking with idea bulb in thought bubble

Basis plugins en widgets. Uitgelicht: SEO, contactformulier, agenda.
Meer informatie

Thema en plugins zoeken.

Thema zoeken en installeren, plugins zoeken en installeren.
Meer informatie

Hulp bij je thema en plugins.

In een kleine groep, je thema en plugins inrichten met hulp bij de hand.
Meer informatie