Workshops online marketing

Bij een website komt meer kijken dan alleen de “techniek er achter”. Dat is de online marketing – en nee, dat gaat niet om advertenties. Indeling, SEO, teksten, afbeeldingen: je hebt het allemaal nodig om je website vorm te geven en om gevonden te worden. En misschien wil je ook wel een nieuwsbrief versturen? Ik kan je op weg helpen met (onder andere) MailChimp en LaPosta.

Bekijk de agenda voor het overzicht van geplande cursussen en workshops. Of neem even contact op om een datum af te spreken.

Workshops online marketing (en WordPress)

Er zijn diverse workshops mogelijk. Een workshop duurt over het algemeen 1 1/2 tot 2 uur.
Een workshop wordt gegeven in Enschede of ergens anders in overleg. De groepen zijn klein (1-4 deelnemers) zodat ook je eigen vragen goed aan bod kunnen komen.
De kosten voor een workshop zijn 75 euro (ex btw). Zie je meerdere interessante workshops (ook te combineren met de workshops WordPress)? Dan is er een interessante aanbieding: volg er vijf voor 300 euro (ex btw). Dat is één workshop gratis!

Dit zijn de onderwerpen:

Workshop nieuwsbrief maken

Hoe je een nieuwsbrief opstelt en maakt, leer je in de workshop nieuwsbrief maken. Het maakt hiervoor niet uit welk mailprogramma je wilt gebruiken.

Workshop Mailchimp

Mailchimp is een nieuwsbrief/email programma waar je gratis mee kunt starten. Kom je er niet uit? Een workshop MailChimp helpt je op weg!
Ben je er wel een beetje handig mee, maar vind je het vervelend dat bij MailChimp alles in het Engels is? Dan is LaPosta misschien een goed alternatief!

Teksten voor je website – ook belangrijk voor je SEO

Tijdens de workshop Teksten voor je site leer je belangrijke aandachtspunten voor de teksten op je website. Wat is belangrijk voor je bezoekers, en wat is belangrijk voor je SEO en de zoekmachines?

Het belang van afbeeldingen

Een afbeelding maakt een tekst vaak beter leesbaar… maar dat is niet het enige. Zoekmachines lezen (nog) geen plaatjes. Maak winst met je SEO door afbeeldingen goed te gebruiken. En maak winst met je online marketing, door afbeeldingen op een andere manier goed te gebruiken 😉
Tijdens de workshop Het belang van afbeeldingen leer je wat afbeeldingen kunnen doen.

Aan de tekentafel – het ontwerp van je site

Heb je enig idee wat allemaal mogelijk is met je website? Hoe belangrijk is een mobiele versie… en hoe doe je dat? En hoe kun je je site het beste indelen: voor bezoekers en voor zoekmachines. Met de workshop Aan de tekentafel gaan we aan de slag – met papier en kleurdoos.